2014. április 4., péntek

Új programajánlatok


Egy kis újdonság a hozzánk látogatóknak: a Szarkafészek Vendégház és Kisgazdaság az eddigiek mellé (állatetetés, simogatás, fejés, legeltetés, sajtkészítés, sajtkóstoló, szörpkészítés, pihenés, madárdalhallgatás, csillagoségbolt fürkészés) új programokat kínál. Lehetőség van falubelink és barátunk, Bodor Sára lebonyolításában lovastúrákra a Szarkafészekből: félnapos, egynapos, akár több egynapos, csillagtúraszerűre. Lovasoktatást is ajánlunk: gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt.
Sárát azért kerestük meg, mert hallottunk róla, hogy természetes módon tanítja a lovakat (suttogó szerűen, ahogyan mondani szokták:-), oktat a helyi iskolában is lovaglást a  gyerekeknek, szép, nyugodt és okos lovai vannak.  Mi pedig bővíteni szerettük volna vendégeink kikapcsolódási lehetőségeit. Már régóta figyeltük, ahogy lányai néha fellovagolnak Dadára egy  karcsú, elegáns agár társaságában. "Ez ám az ÉLET", gondoltuk magunkban.:-) Olyan Jane Austen-es hangulatot árasztottak.:-)  Mivel szimpatikusnak találtuk egymást, így megbeszéltük, hogy, ahogy a "nagyok" mondani szokták: együttműködünk. Ez jó lehet mindenkinek: neki újabb "kuncsaftok", nekünk. újabb "vonzerő".

A módszer:


Néhány kép Sára "portfóliájából" (bocsi, de ezt a vicces kifejezést nem tudtam kihagyni:-)):










Na itt nem az ablakon nézett be a ló!:-)





És egy nem kevésbé érdekes új ajánlatunk: lovaskocsizás a környéken Szellővel. Szentendrei kocsival, szalmabálán ülve. Higgyétek el, ez is egy élmény!:-)

Néhány kép Szellő "portfóliájából":-)):
A jármű

A bakon DrágajóLajosunk

Ez még a téli bundás Szellő
Egyéb lehetőségek a kocsit illetően

Itt már majdnem levedlett, csinosabb



A kocsi előállt!:-)

Immár utasokkal

Irány a Tókaji parkerdő


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése